Организатори:

 


КОНТАКТ


Адреса:

Здружение на граѓани Акција Здруженска - Скопје

ул. "Васко Карајанов„ бр. 2-1/4

1000 Скопје, Македонија

Телефон/ факс:
+389 2 3215 660
+389 2 3215 661
+389 2 3215 662

e-mail:
info@zdruzenska.org.mk
zdruzenska@t-home.mk


 


 


Поддржувачи: 

 

© 2009 Акција Здруженска | Design: Koma lab.

за нас   |   за кампањата   |   контакт